Met een goed pakket aan autoverzekeringen nog beter op weg!

Het slechte herfstweer heeft zijn intrede reeds gedaan. De eerste sneeuw is alweer voorspeld. De run op winterbanden is weer losgebroken. Met deze banden wilt u grip krijgen op de weg in elke weersgesteldheid. Logisch! Maar heeft u eigenlijk ook grip op alle omstandigheden waarmee u te maken kunt krijgen als verkeersdeelnemer? Bent u verzekerd van de hulp die u nodig zou kunnen hebben? Bent u verzekerd voor eventuele onkosten in het geval dat u onverhoopt zelf een aanrijding zou veroorzaken?

 

Een ding is zeker; als u met een motorvoertuig deelneemt aan het verkeer bent u in ieder geval verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Deze verzekering dekt de onkosten van materiële en lichamelijke schade aan derden bij een onverhoopt door u veroorzaakt ongeval. Maar hoe zit het met uw eigen onkosten?

 

Dekking burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering

De dekking en voorwaarden van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zijn wettelijk bepaald en dus overal hetzelfde. ‘Derden’, dus ook uw passagiers, zijn in ieder geval verzekerd bij een ongeval door u veroorzaakt. De volgende zaken vallen echter niet binnen de dekking van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.

 

Uitbreiding van uw pakket

Het is daarom zeker verstandig uw verzekering verder uit te breiden met een of meer van de volgende opties voor uw auto en voor u zelf:

 

Welke verzekeringen passen bij u?

De omnium en bijstand voertuig verzekeringen zijn zeker waardevol voor het behoud van uw voertuig. De verkeerspolis dekt alle onkosten die u zelf krijgt bij een ongeval door u veroorzaakt. Met een rechtsbijstand autoverzekering wordt u bijgestaan in juridische geschillen en zijn de kosten van een eventuele gerechtelijke verdediging gedekt. Allemaal belangrijke verzekeringen dus!

 

Passend advies

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en adviseren u welke verzekeringen passen bij uw persoonlijke situatie als verkeersdeelnemer. Ga goed voorbereid op weg en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Terug naar het overzicht